Al onze vlees en vis wordt zorvuldig geselecteerd en ingekocht, er wordt ten alle tijden rekening gehouden met de leefomstandigheden van deze dieren. Daarnast komen al onze groentjes, brood en kaas van lokale bedrijven. Hieronder krijgt u een impressie van onze gerechten. Deze wijzigen regelmatig. Voor de laatste beschikbare kaart klik hieronder op de button.
Borrel Planken
Aioli, Smeersel, Kaas van "de Driekhoek", droge "Brack" worst
Aioli, Smeersel, Kaas van "de Driehoek", droge "Brack" worst, Burrata, charcuterie, pate

Salade / Brood / Crepes / Soep

Salade
... bij de salades serveren wij desem brood
Snee Desem brood / Boekweit Crepes
Soep
Snack Kaart
... bij alle pannetjes serveren wij desem brood
Hoofdgerechten

In principe kan bijna alles. Ben je met een groep dan kunnen onze chefs altijd iets voor jullie tafel maken. Van hele zalm tot T-Bone of tomahawk tot een geheel verzorgd diner.
