Wie zijn wij?

25 jaar geleden hebben Thuan en Erny elkaar ontmoet in Amsterdam en daarna zijn hun wegen nooit lang gescheiden geweest. Samen in alle mogelijke keukens voor veel verschillende horecabedrijven. En nu de wegen weer kruisen is het een uitgelezen kans om écht samen zelf iets op te zetten, met bijna 50 jaar ervaring en ideeën achter ons en nieuwe kansen juist vóór ons.

 

Door de verschillende achtergronden te combineren zullen diverse keukens en smaken samen versmelten: Frans, Italiaans, Aziatisch, fusion en ga zo maar door – geen keuken zal onberoerd blijven.

ophetekolen sitdown

Ons Concept

De keuken staat voor eerlijke herkenbare gerechten, gebruik van duurzame producten, met een goed verhaal.

Zo zal er zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van lokale en diervriendelijke producten, bij voorkeur uit het seizoen.

Wat we doen, laten we zien. De herkomst van onze producten is helder, de manier waarop we deze bereiden is voor iedereen zichtbaar. Heb je vragen, stel ze!

In het concept streven we ernaar om met verschillende bereidingen de verse producten tot spannende gerechten te bereiden. Met gebruik van technieken als: BBQ op een houtskoolgrill, Smoking, Deep-fry en vuurkuil met Bricks waar wij naast de keuken binnen ook buiten bereidingen kunnen doen in een foodtruck (of de stadsbus).

Mede hierdoor willen wij lekker eten en koken educatief aanbieden. En onderzoeken of er een mogelijkheid is om samenwerking aan te gaan met scholen.

De toegevoegde waarde van de keuken als zelfstandig bedrijf binnen BRACK is om elkaar te versterken door een completere belevenis te bieden aan de gast. 

Het samensmelten van de zelfgebrouwen bieren en de gerechten zal hier een voorbeeld van zijn.

Wij willen met ons aanbod in gerechten een eigen identiteit creëren om gezamenlijk met BRACK een sterker origineel merk neer te zetten.